We fokken en trainen jonge getalenteerde sportpaarden voor een veel belovende sportcarrière.

Welkom bij GP Sporthorses.

Na jarenlange ervaring in de paardensport als ruiter, trainer, fokker en handelaar, heeft Pieter Goyvaerts, zijn droom gerealiseerd door het opstarten van deze handels- en trainingsstal. Dankzij onze ervaring in de verschillende takken van de paardenwereld, kunnen wij onze klanten een complete service aanbieden, van het fokken en het trainen tot het verkopen en coachen van uw paard.

Onze focus ligt voornamelijk op het opleiden en het verhandelen van hoogwaardige sportpaarden, op alle niveaus van de sport. Dankzij onze ervaring en precisie, slagen we er in om paard en ruiter naar elk niveau te doen opklimmen. Onze stal is gelegen te Putte, België.

Vind jouw sportpaard

Meer dan zomaar een paardenstal

GP Sporthorses heeft altijd een gevarieerd aanbod ter beschikking. Van getalenteerde jonge springpaarden en goed getrainde amateurpaarden tot de echte toptalenten voor de professionele ruiter. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar het juiste paard. Als u uw paard door ons wilt laten trainen of opleiden, kan u eveneens vrijblijvend contact opnemen. De paarden worden bij ons op een efficiënte manier getraind, bijgestuurd volgens uw wensen en in de optimale conditie gebracht. Ook voor training van zowel beginnende als gevorderde ruiters, kan u bij ons terecht.

Hoe wij je kunnen helpen

Fokkerij

L3B Little Tree Breeding is onze stoeterij in het landelijke dorp Putte, vlakbij de regio Klein Boom, waar onze naam van is afgeleid.

Het doel van de fokkerij is om veelbelovende springpaarden te fokken. Om dit te verwezenlijken beschikken we over paarden afkomstig uit prestatierijke merrielijnen, neem bijvoorbeeld die van Fragance De Chalus, Cordula de Laubry, Uriana van Klapscheut, Kinette, Blue Curacao,… Maar ook merries uit de lijn van: Presley Boy, Toulon, Barron, ... die we combineren met de beste wereld verervers zoals: Chacco Blue, Heartbreaker, Comme Il Faut, Kashmir van Schuttershof, Diamant De Semilly, Baloubet Du Rouet, Emerald, ... Ook beloftvolle jonge hengsten krijgen de mogelijkheid om ons fokprogramma te dienen.

Hierdoor hebben we elk jaar opnieuw verschillende kwalitatieve embryo’s en veulens ter beschikking! Bent u op zoek naar uw toekomstige topper? Of huurt u liever een topfokmerrie? Wij zijn de perfecte partner om u te helpen bij deze zoektocht.

Meer informatie

News & Events

22 February

20 February

Last week Peelbergen Equestrian Centre

15 January

GP Sporthorses voelt zich gelukzalig bij BWP

Our own bred UMAI L3B (Tangelo x Heartbreaker) has been selected for the 3rd phase of the BWP stallion inspection! #littletreebreeding #stallion #bestofbelgium #tangelovandezuuthoeve #heartbreaker #BWP

Partners