We breed and prepare young talented show jumpers for a promising sports career.

Welkom bij GP Sporthorses.

Onze focus ligt voornamelijk op het opleiden en het verhandelen van hoogwaardige sportpaarden, op alle niveaus van de sport. Dankzij onze jarenlange ervaring en precisie, slagen we er in om paard en ruiter naar elk niveau te doen opklimmen. Onze stal is gelegen te Putte, België.

Na jarenlange ervaring in de paardensport als ruiter, trainer, fokker en verdeler, heeft Pieter Goyvaerts zijn droom gerealiseerd door het opstarten van deze handels- en trainingsstal. Dankzij onze ervaring in de verschillende takken van de paardenwereld, kunnen wij onze klanten een complete service aanbieden, van het fokken en het trainen tot het verkopen en coachen van uw paard.

Find your sporthorse

Meer dan zomaar een paardenstal

GP Sporthorses heeft altijd een gevarieerd aanbod ter beschikking. Van getalenteerde jonge springpaarden en goed getrainde amateurpaarden tot de echte toptalenten voor de professionele ruiter. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar het juiste paard. Als u uw paard door ons wilt laten trainen of opleiden, kunt u vrijblijvend contact opnemen. De paarden worden bij ons op een efficiënte manier getraind, bijgestuurd volgens uw wensen en in de optimale springvorm gebracht. Ook voor training van zowel beginnende als gevorderde ruiters, kan u bij ons terecht.

Hoe wij je kunnen helpen

Fokkerij

L3B Little Tree Breeding is een jonge stoeterij in het landelijke dorp Putte, vlakbij de regio Klein Boom, waar onze naam van afgeleid is.

Wij hebben als doel om veelbelovende springpaarden te fokken. Om dit te verwezenlijken beschikken we over paarden afkomstig uit prestatierijke merrielijnen, neem bijvoorbeeld die van Fragance De Chalus, Presley Boy, Tolano Van 't Riethof, ... die we combineren met de beste hengsten, zoals Diamant De Semilly, Baloubet Du Rouet, Kannan, Heartbreaker, ...

Hierdoor hebben we elk jaar opnieuw verschillende kwalitatieve veulens ter beschikking! Bent u op zoek naar uw droomveulen? Of huurt u liever een topfokmerrie? Wij zijn de perfecte partner om u te helpen bij deze zoektocht.

Meer informatie

News & Events

News

31/12/19

Happy new year

Wishing you a joyful ride in 2020 with happy moments, good health & exciting opportunities.

News

10/01/20

References

Nice to see our references doing well. Well done Ten-team and Natalie Dean! Happy to have the mother for breeding. Massimo's full sister is also looking promising.

Victory

13/01/20

Victory for Longarisse van de Vossenkant

A victory for Longarisse van de Vossenkant! Yesterday one of our horses that we have in co-ownership with Equus Terra became first in the Clasico 1m40 Mexico. Congratulations Equus Terra team and Dulce.