Bingo Ste Hermelle

° 2011

Geboren

168 cm

Hoogte

€800 / Rietje

€1600 / Drachtigheids deal

Dekgeld

BWP - Z - Selle Francais

Stamboek

Bio

Bingo Ste Hermelle werd in 2011 geboren bij Elevage Ste Hermelle. Reeds als 2-jarige toonde hij zoveel kwaliteit dat hij goedgekeurd werd bij het Selle Français. Ook onder het zadel zette hij zijn succes voort in de Belgische Hengstencompetitie voor jonge paarden. Hij werd zelfs kampioen als 5- en 6-jarige!

Het is dan ook geen verrassing dat Bingo werd aangekocht door Axel Verlooy van Eurohorse. Hij vervolgt zijn succesverhaal door als 6-jarige onder het zadel van Harrie Smolders de Youngster rubrieken in Valkenswaard te winnen. Op 7-jarige leeftijd wordt hij verkocht aan Equus Terra in Mexico, met bemiddeling van GP Sporthorses (Pieter Goyvaerts).

Ook in Mexico blijven de topprestaties van Bingo zich verzamelen ​​met talrijke overwinningen en klasseringen onder het zadel van Martin Alejandro Jimenez Valdivia. Wanneer ze de magische hoogte van 1m50 bereiken, is het heel duidelijk: Bingo is nog tot veel meer in staat!

Het is dan ook geen verrassing dat Daniel Deusser begin 2021 wordt gekozen als zijn nieuwe ruiter. In slechts enkele maanden tijd toonde Bingo zich al Daniels meest veelbelovende paard! In de afgelopen 2jaar heeft dit duo al fenomenale prestaties neergezet: 1° CSI5* Grand Prix Valkenswaard, 1° CSI5* Grand Prix Cannes, 2° CSI5*-W World Cup Madrid, 2° 1m60 Calgary Spruce Meadows,...

En als je daarenboven naar zijn pedigree kijkt, weet je dat hij ook als vaderdier zeker interessant zal zijn!

Bingo Sint Hermelle
Topsporter van vandaag en beste vaderdier van morgen!

Bestel hier uw sperma.

Download het formulier en stuur het ondertekend terug naar info@gpsporthorses.be

Contacteer ons