Over ons

GP Sporthorses

GP Sporthorses is een training- en handelstal voor springpaarden. Wij bereiden jonge getalenteerde springpaarden voor op een veelbelovende carrière in de sport.

Na jarenlange ervaring in de paardensport als ruiter, fokker en verdeler, heeft Pieter Goyvaerts zijn droom gerealiseerd door het opstarten van deze handel- en trainingstal.

GP Sporthorses heeft altijd een gevarieerd aanbod ter beschikking. Van getalenteerde jonge springpaarden tot goed getrainde amateurpaarden. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar het juiste paard.

Als u uw paard door ons wilt laten trainen of opleiden, kunt u vrijblijvend contact opnemen. De paarden worden bij ons op een efficiënte manier getraind en in de optimale springvorm gebracht.Ook voor training van zowel beginnende als gevorderde ruiters, kan u bij ons terecht.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. contact
Pieter Goyvaerts

Vind uw paard

L3B Little Tree Breeding

L3B heeft als doel om veelbelovende springpaarden te fokken met oog op de toekomst. Om dit te verwezenlijken beschikken we over paarden afkomstig uit goede merrielijnen.

Het stellen van specifieke eisen aan het fokmateriaal, vergroot naar onze mening de kans op het verkrijgen van getalenteerde veulens. Daarom zorgen wij ervoor dat onze fokmerries een bewezen stamboom met hoge genetische waarde hebben.

Hierdoor hebben we elk jaar verschillende kwalitatieve veulens ter beschikking!

Voor al uw vragen in verband met veulens, embryo's en beschikbaarheid van fokmerries kunt u ons vrijblijvend contacteren. Wij helpen u graag verder.

Pieter & Kurt

Onze verwachte veulens