Services

Wij vinden het perfecte paard voor u

Wij werken met de hoogst mogelijke professionaliteit en transparantie door u een persoonlijke service te bieden, omdat elke klant uniek en belangrijk vinden.

Wij beschikken over een grote verscheidenheid aan paarden voor onze klanten. Indien we niet direct het perfecte paard voor u ter beschikking hebben, zullen we dit voor u vinden.

Voor klanten die onmiddellijk willen weten wat de beste opties voor hen zijn volgens hun behoeften, starten we scoutings op waardoor we uw droompaard zo snel mogelijk vinden.

Contacteer ons

Wij verkopen jouw paard

Wij ontvangen graag paarden die mits extra training hun verkoopwaarde kunnen verhogen en die, door uitgebracht te worden op wedstijden, sneller opgemerkt zullen worden door potentiële kopers.

Contacteer ons

Coaching

We stellen trainingsschema's op volgens de behoeftes en ambities van elke klant, voor een paar uur of een paar dagen, waarbij de kennis en vaardigheden waarin u geïnteresseerd bent versterkt kunnen worden.

Wij helpen u uw prestaties te verbeteren door middel van training en supervisie, zowel tijdens dagelijkse trainingen of op wedstrijden, eveneens geven wij u advies over het verbeteren en het overwinnen van fouten en ondeugden om zo het hoogste niveau te bereiken.

Contacteer ons